Ací comença AMB PERMÍS

dimecres, 20 de maig del 2015

#gràciesprofes.




Des de Bromera han llançat una campanya per reconéixer la tasca del professorat de valencià. Mitjançant diversos testimonis personals volen contribuir a que la societat respecte i valore el treball que es fa a les aules en favor de la dignificació del valencià. #gràciesprofes (feu click) participen alumnes i professors de tot el País Valencià, i també altres cares més conegudes com l’humorista Eugeni Alemany, la guionista Fani Grande, la periodista Maria Josep Picó, o Emili Gascó, un dels fundadors d’Escola Valenciana, entre altres.
També a la dreta on estan els enllaços trobaràs el de  Bromera. Entra i gaudeix-ne!



 


CONTACTE AMB L'EDITORIAL BROMERA
  
Amics de Bromera. Mijançant el correu del incombustible Josep Ll. Lozano, he tingut notícia de la campanya que heu encetat per tal de homenatjar els mestres i que la societat valore i aprecie la tasca que fan.Enhorabona per la iniciativa: està més que justificada.
És el cas que sóc col·laborador del periòdic on line El Punt Avui+ on tinc una seccó fixa anomenada QUARTA TORRE. Fa cinc anys escriguí un article fent la reivindicació que ara enceteu. Com que a més dels vídeos sembla que voleu recaptar més material al respecte, aci baix teniu l'enllaç per tal de que llegiu l'article i si ho trobeu adient l'afegiu al dossier que sembla que esteu preparant.
Si en feu algun tipus d'ús, m'agradaria que em tinguereu al corrent. 
Per la meua banda vaig a tractar de difondre la campanya, posaré el #gràciesprofes al meu blog - que us convide a visitar- i fer tota mena de difusió. Els mestres be que s'ho mereixen!
Salutacions cordials,amics, i endavant!

Pep Ferrer   ALAQUÀS  l'Horta Sud

...i em contesten
 
Hola Pep,
Disculpa el retard en la resposta però no sé per què estava en la safata de correus no desitjats. Moltes gràcies per l’aportació. De segur que trobarem la manera de fer-ne difusió. Ens alegra molt rebre aquest tipus de correus.

Una abraçada,
Sandra
Comunicació Bromera
 

1 comentari:

  1. Sí senyor, cal reinvidicar la tasca important que fan els nostres mestres.

    ResponElimina