Ací comença AMB PERMÍS

dijous, 12 de març del 2015

Antoni Ferrer Perales presenta les seues últimes obres.

                                                               


                                                                   Amb aquest poeta, m'uneix alguna cosa més que una simple amistat. És per això, amics, que vull contar-vos el seguent.
El proppassat divendres 27 de febrer Antoni Ferrer presentà a l'Eliana els seus dos darrers treballs: el poemari titulat “Variacions Goldberg” i la conferència “L'Estellés amagat”.
El saló polivalent de FPA de l'Eliana es trobava ple d'amics, coneguts i sobre tot d'escriptors que acompanyaven a Toni en un dia tan significatiu per a ell.
En el marc de la presentació de les dues obres del poeta, el col·lectiu Lletraedeta d'Escriptors en Valencià al Camp de Túria el va homenatjar amb l'aparició sobtada d'un tercer volum, "Els déus no abandonen Antoni", un poemari on una extensa nòmina de plomes literàries (77 poetes) han deixat per escrit la seua admiració pel mestre de l'Alcudia de Crespins.
Enhorabona Toni. La teua bonhomia, proximitat, i sobretot la saviesa que destil·len els teus poemes, han convocat un estol de lletraferits i persones que t'estimem, per, a l'ensems que ens lliuraves el darrer de la teua collita, retornar-te el molt que rebem de tu; bé en un text relligat bé amb el nostre acompanyament.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada