Ací comença AMB PERMÍS

dimarts, 4 d’octubre del 2016

ACÍ LA PREMSA

La premsa ha prestat atenció a l'esdeveniment,                    LEVANTE EL MERCANTIL VALENCIANO  12/07/2016


PREMSA  


Josep Ferrer presenta la seua última obra, "L'esguard de la Paraula... Poètica," al Castell d'Alaquàs
·         12/07/2016
·         Cultura
      

            
                 


La presentació va estar a càrrec de Pilar Pérez Pacheco, professora de Literatura a la Florida Universitària, acompanyada per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira Garcia Campos
El Castell d’Alaquàs va acollir el passat dijous, 7 de juliol, la presentació del segon llibre “L’esguard de la paraula... Poètica” de l’alaquaser Josep Ferrer, un autor que començà al món de l’escriptura fa ara unes quantes dècades i que ha rebut guardons com el Primer Premi de Poesia La Rosa de Paper (2012).
Tal i com es pot llegir a la sinopsi de “L’esguard de la paraula... Poètica” , l’obra convida els lectors a “conèixer els passadissos de la poesia, i de qui la fa” a través de poemes com “Trencant silencis estoics”, “Ara et diré” o “Paràbola”, entre altres.
A més, l’escriptor ha estat col·laborador de la revista Saó, també ha donat vida durant sis anys a la columna Quarta Torre del diari El Punt Avui i actualment opina a la columna La Polseguera de La Veu del País Valencià. És a 2014 quan publica la seu primera obra seriosa: “Amb permís” que conté quaranta poemes distribuïts al llarg de quatre capítols.
L’acte va comptar amb la col·laboració d’Ezequiel Castellano qui va fer de rapsode i el cantautor Lucho Roa, acompanyant el recital amb els acords de la seua guitarra. Castellano i Roa van aconseguir que tot el públic, més d’un centenar de persones, seguíira els poemes de Ferrer a través de la magnífica sonoritat que ofereix la disposició del Castell d’Alaquàs.
D’altra banda, l’esdeveniment també va comptar amb la participació de l’editor de l’obra, Antoni M. Bonet, la professora de literatura, Pilar Pérez Pacheco com la intervenció del propi autor qui va agrair a tots els assistents la seua presència a la cita cultural i el seu interès pel llibre. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira Garcia Campos, va estar l’encarregada de concloure l’acte amb paraules de reconeixement cap a Ferrer per la qualitat de la seua poesia i li va donar l’enhorabona per l’èxit de la presentació on l’autor va vendre més de 100 exemplars. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada