Ací comença AMB PERMÍS

dijous, 14 de maig de 2015

Presentació, acompanyada, de AMB PERMÍS a Florida Universitària.El proppassat dia 12 de maig vàrem fer, en un mateix acte, la presentació del llibre de poesia en castellà “ESPEJOS Y PAISAJES” de Mariano Jurado. Ell és aldaier, amic i company en la Universitat dels Majors de la Florida. També del poemari “AMB PERMÌS Poesia escollida” de Josep Ferrer Guzmán. Realitzàrem les dues presentacions al Saló d’Actes de Florida Universitària.  Ací us facilite informació gràfica de l’esdeveniment.
Va coordinar l’acte Francesc Rodrigo professor en Florida Universitària i poeta. Pilar Pérez, que és professora de literatura, va ser l’encarregada de parlar de l’obra de Mariano.
Albert Taberner ex alcalde d’Alaquàs, ex professor en La Nostra Escola Comarcal, activista cultural, nacionalista i persona molt coneguda en la comarca parlà de Pep Ferrer.
També els autors parlàrem de les nostres obres i recitàrem alguns poemes. I un encertat acompanyament de música de piano en directe va  arrodonir l’acte aconseguint, que fora breu, concret i poètic.


Fotos: Vicent Ferrer MirallesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada